Táplálékkiegészítők

Mindent megeszünk majd lenyelünk néhány táplálékkiegészítő kapszulát, folyadékot, gélt, stb. és már is jól érezhetjük magunkat. Csí és más energiákkal töltött csodaszerek, ismeretlen vegyületek. Mitől jó ez nekünk. Kárpátmedencei őseimet csak az ANDOK gyümölcse, délamerikai kaktusz kivonat, stb. ebédutáni fogyasztása mentette meg az érelmeszesedéstől és a ráktól.

Utolsó kommentek

  • drnéni: A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben. Ezér... (2007.10.14. 09:01) flavon a csokiban
  • Utolsó 20

brokkoli és más zöldség

2007.11.17. 19:27 | dani50 | Szólj hozzá!

Címkék: karfiol prosztata brokkoli flavon vöröskáposzta flavonid

Kanadai adat: A káposztaféléket, főként karfiolt és brokkolit  nagy mennyiségben fogyasztó férfiak kevésbé vannak kitéve az agresszív prosztata rák veszélyének.  A környező szövetekbe behatoló és távoli áttéteket adó daganat ritkábban fordult elő azokban akik hetente egynél több adag brokkolit és karfiolt ettek. Ha ezen eredményeket sikerül megerősíteni úgy e fenyegető betegség megelőzésének ez lehet egy módszere. A karfiol és brokkoli egyéb öszetevőit kiegészíti a benne lévő flavin és flavonoid vegyületek is.
Logikusan következik , hogy a nyers vöröskáposzta saláta is (mely -úgy gondolom- sokak kedvence) hatásos megelőző zöldségféle.

A bejegyzés trackback címe:

https://megesszukkiegeszitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr32232359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása