Táplálékkiegészítők

Mindent megeszünk majd lenyelünk néhány táplálékkiegészítő kapszulát, folyadékot, gélt, stb. és már is jól érezhetjük magunkat. Csí és más energiákkal töltött csodaszerek, ismeretlen vegyületek. Mitől jó ez nekünk. Kárpátmedencei őseimet csak az ANDOK gyümölcse, délamerikai kaktusz kivonat, stb. ebédutáni fogyasztása mentette meg az érelmeszesedéstől és a ráktól.

Utolsó kommentek

  • drnéni: A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben. Ezér... (2007.10.14. 09:01) flavon a csokiban
  • Utolsó 20

flavon a csokiban

2007.10.07. 19:57 | dani50 | 1 komment

Címkék: koleszterin zsír antioxidáns cukor vérnyomás inzulin kalória táplálékkiegészítők szívbetegség étcsokoládé jeffrey blumberg ldl flavonmax

forrás: MTV 2005-07-19
Egy amerikai kutatás eredményei szerint az étcsokoládéban található flavonoidok csökkentik a magas vérnyomást. Jeffrey Blumberg kutató szerint az étcsokoládé nemcsak megnyugtatja az embert, hanem a vérnyomást is csökkenti. Egy új tanulmány kimutatta, hogy a csokoládé flavonoid összetevői segítenek a vérereknek egyenletesebben működni, így talán csökkentheti a szívbetegség kockázatát is. A megfigyelések szerint valószinüsíthető, hogy az étcsokoládé fogyasztása javítja a szervezet inzulin felhasználásának módját és átlag 10%-al csökkenti az (LDL) azaz a "rossz" koleszterin mennyiségét.

Figyelem! azért még ne rohanjunk a boltokba és étcsokoládé kúrákra, diétákra esküdve kezdjük egészségünket javítani. A csokiban sok a  cukor a zsír és a kalória.
Helyette javaslom: a GéSz Max család (flavonmax), mint antioxidáns tartalmú kemopreventív célú táplálékkiegészítőt. Összpolifenol, összflavonoid és összantocián tartalma kiemelkedően magas; lényegesen meghaladja a kereskedelmi forgalomban szereplő termékek általános szintjét.
Bövebbet: komad2@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://megesszukkiegeszitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr31189339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drnéni · http://www.szupertiszta.hu 2007.10.14. 09:01:45

A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben.
Ezért nassolnak többek között a depressziósok. Aztán elhíznak és a vérnyomásuk is magas lesz,stb.
Egyik bajból következik a másik.
süti beállítások módosítása