Táplálékkiegészítők

Mindent megeszünk majd lenyelünk néhány táplálékkiegészítő kapszulát, folyadékot, gélt, stb. és már is jól érezhetjük magunkat. Csí és más energiákkal töltött csodaszerek, ismeretlen vegyületek. Mitől jó ez nekünk. Kárpátmedencei őseimet csak az ANDOK gyümölcse, délamerikai kaktusz kivonat, stb. ebédutáni fogyasztása mentette meg az érelmeszesedéstől és a ráktól.

Utolsó kommentek

  • drnéni: A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben. Ezér... (2007.10.14. 09:01) flavon a csokiban
  • Utolsó 20

találkozások

2007.10.01. 20:40 | dani50 | Szólj hozzá!

Címkék: fitt koleszterin vitaminok táplálékkiegészítők flavon flavin szabadgyök megkötők vércukor

Amióta ezt a blogot elkezdtem és módszeresen, irányítottan keresem a témával kapcsolatban fellelhető információkat egyre többször találom magam szembe a tuti étrend kiegészítővel. Az legbíztosabb, nélkülözhetetlen megelőző készítmények forgatagában nincs összehasonlítható, mérhető adat, vagy nagyon jól titkolják a gyártók. Nem tudni, hogy a szabadgyök megkötő képesség mennyi, mennyi a felszívódási hatásfok, hány óra alatt dolgozza fel a szervezet?

Lehet e túl adagolni?

Mi történik ha sok a szabadgyök megkötő és az úgynevezett "pozitív" molekulák lesznek túlsúlyban. Ezt a kérdést nem teszik fel a gyártók és/vagy forgalmazók pedig szerintem legalább olyan lényeges mint a sok szabad gyök hatása.

Fogyasztói társadalom!
Tuti többoldalas leírások, videók szolnak az üzletről. Az értékesítési MLM variáns legkivállób, legnyereségesebb,  változatáról. Kimutatások az euró vagy dollár miliók elérhető közelségéről. Szóval 80% a pénzről, 20% az egészségről.

Kisérleti alanynak szántam el magam: 57 éves II.tip cukorbeteg (gyógyszer nélkül 7-9 a cukrom) vagyok. teljes vér és orvosi vizsgálat után 2007.09.10-én  kezdtem el fogyasztani  a  flavonmax plusz  étrendkiegészítőt.  Étkezési és egyéb szokásaimat, életvitelemet nem változtattam.  Tapasztalataimról  időnként beszámolok.

A bejegyzés trackback címe:

https://megesszukkiegeszitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr3179020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása