Táplálékkiegészítők

Mindent megeszünk majd lenyelünk néhány táplálékkiegészítő kapszulát, folyadékot, gélt, stb. és már is jól érezhetjük magunkat. Csí és más energiákkal töltött csodaszerek, ismeretlen vegyületek. Mitől jó ez nekünk. Kárpátmedencei őseimet csak az ANDOK gyümölcse, délamerikai kaktusz kivonat, stb. ebédutáni fogyasztása mentette meg az érelmeszesedéstől és a ráktól.

Utolsó kommentek

  • drnéni: A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben. Ezér... (2007.10.14. 09:01) flavon a csokiban
  • Utolsó 20

szemelvények

2007.10.13. 12:16 | dani50 | Szólj hozzá!

Idézetek Susanna Ehdin: Az Öngyógyító Ember cimű könyvéből (Magyar Könyvklub 2003)

A toxinok: toxikus=mérgező, exo=kívül, endo=belül
"Azokat a mérgeket, amelyek szervezetünkön kívülről érkeznek, exotoxinoknak nevezzük. Azonban szervezetünk saját anyagai is válhatnak toxikussá, ha egy bizonyos mennyiségben fordulnak elő. Ezek lehetnek az anyagcsere természetes melléktermékei, a szabad gyökök vagy a baktériumok által termelt salakanyagok a bélben. Endotoxinoknak nevezzük őket," .....  "Immun- és méregtelenítő rendszerünk megvéd bennünket...." , ha nincs legyengülve a fokozott tulterhelés miatt. Ezt a védekező rendszert erősíthetjük például természetes antioxidáns anyagok fokozott bevitelével.
"Egészségesnek lenni nem tünetmentességet jelent - évekig tarthat, mire a szervezetben felhalmozódó mérgek és az ezzel járó bióegyensúly felborulása olyan tünetekben jelentkezik, mint a rák, a reuma, a csontritkulás, az erek elzsírosodása, a magas vérnyomás, a veseelégtelenség és más degeneratív betegségek."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://megesszukkiegeszitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr46195119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása