Táplálékkiegészítők

Mindent megeszünk majd lenyelünk néhány táplálékkiegészítő kapszulát, folyadékot, gélt, stb. és már is jól érezhetjük magunkat. Csí és más energiákkal töltött csodaszerek, ismeretlen vegyületek. Mitől jó ez nekünk. Kárpátmedencei őseimet csak az ANDOK gyümölcse, délamerikai kaktusz kivonat, stb. ebédutáni fogyasztása mentette meg az érelmeszesedéstől és a ráktól.

Utolsó kommentek

  • drnéni: A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben. Ezér... (2007.10.14. 09:01) flavon a csokiban
  • Utolsó 20

antioxidánsok

2007.10.14. 20:34 | dani50 | Szólj hozzá!

"Az antioxidánsok fogalma az 1990-es években vált ismertté és elfogadottá. Legfontosabb szerepük kivédeni a szabad gyökök támadásait a sejteken és a sejtekben. Adnak vagy felvesznek elektronokat anélkül, hogy ők maguk szabad gyökké válnának."
"Szervezetünk a szabad gyökök támadásai ellen az antioxidánsok egész seregét veti be: például a C-vitamint, a bioflavonoidokat, a béta-karotint, az E-vitamint és a glutaminsavat." Ezek az anyagok a szervezetünkben csapatként működnek, a kedvező hatás kifejtéséhez mindegyikre szükség van. Elősegítik és kiegészítik egymás hatását. Az egyensúly megbomlása, valamelyik komponens hiánya okozhatja, hogy az egyébként fontos és jótékony antioxidáns, mérgezővé válhat.
Nagy segítség a természetes anyagokból kivont, ma már kapható és naponta fogyasztható, magas szabadgyök megkötő képességű,  flavonmax étrendkiegészítő.
Infó és rendelés: komad2@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://megesszukkiegeszitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr28196212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása