Táplálékkiegészítők

Mindent megeszünk majd lenyelünk néhány táplálékkiegészítő kapszulát, folyadékot, gélt, stb. és már is jól érezhetjük magunkat. Csí és más energiákkal töltött csodaszerek, ismeretlen vegyületek. Mitől jó ez nekünk. Kárpátmedencei őseimet csak az ANDOK gyümölcse, délamerikai kaktusz kivonat, stb. ebédutáni fogyasztása mentette meg az érelmeszesedéstől és a ráktól.

Utolsó kommentek

  • drnéni: A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben. Ezér... (2007.10.14. 09:01) flavon a csokiban
  • Utolsó 20

kékszilva

2007.10.06. 21:19 | dani50 | Szólj hozzá!

Címkék: szilva vitamin koleszterin vérnyomás flavon színanyagbőség fogyókúrák szilvanap

A szilvát a legenda szerint Észak-Európába a keresztes lovagok hozták, ezért damaszkuszi gyümölcs néven is ismert volt. Az eredeti származási helyét homály fedi.
A friss szilva : gazdag káliumban, a színanyagbőség magas flavon tartalomra is utal. Ásványi anyagban és vitaminokban harmónikusan gazdag.
Frissen, aszalva, lekvárként valamint fagyasztásból feldolgozva fogyasztható. Serkenti az emésztést, (itt a tejjel való párosítástól ovakodjunk) és a veseműködést. Jótékonyan hat a vérképzésre (vas tartalom), a koleszterin szint és vérnyomás normál értéken tartására. A fogyókúrák természetes segítője, pl: szilvanap, 1db kb. 36 kalória.

A bejegyzés trackback címe:

https://megesszukkiegeszitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr16188517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása