Táplálékkiegészítők

Mindent megeszünk majd lenyelünk néhány táplálékkiegészítő kapszulát, folyadékot, gélt, stb. és már is jól érezhetjük magunkat. Csí és más energiákkal töltött csodaszerek, ismeretlen vegyületek. Mitől jó ez nekünk. Kárpátmedencei őseimet csak az ANDOK gyümölcse, délamerikai kaktusz kivonat, stb. ebédutáni fogyasztása mentette meg az érelmeszesedéstől és a ráktól.

Utolsó kommentek

  • drnéni: A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben. Ezér... (2007.10.14. 09:01) flavon a csokiban
  • Utolsó 20

Szines étrend

2007.11.05. 19:58 | dani50 | Szólj hozzá!

Címkék: szilva gyümölcs zöldség paprika szabadgyök áfonya cékla színanyag flavonoid kékszőlő

Több kutatás is alátámasztja, hogy a rendszeres zöldség- és gyümölcsevők körében kevesebb a rákos megbetegedés, amelyet a növényekbe található szinanyagok(flavonoidok) jótékony hatásával magyaráznak. Ezek antioxidánsként lekötik a szabad gyököket és fokozzák az immunrendszer működését.
Ne hagyjuk ki hát az étrendünkből: a nyers céklát, a zöld-és piros paprikát, a retket, a petrezselyemzöldet. A piros színanyagokat tartalmazó gyümölcsöket: az áfonyát, a szedret, a kékszőlőt, a szilvát, a gránátalmát.

A bejegyzés trackback címe:

https://megesszukkiegeszitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr34219554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása