Táplálékkiegészítők

Mindent megeszünk majd lenyelünk néhány táplálékkiegészítő kapszulát, folyadékot, gélt, stb. és már is jól érezhetjük magunkat. Csí és más energiákkal töltött csodaszerek, ismeretlen vegyületek. Mitől jó ez nekünk. Kárpátmedencei őseimet csak az ANDOK gyümölcse, délamerikai kaktusz kivonat, stb. ebédutáni fogyasztása mentette meg az érelmeszesedéstől és a ráktól.

Utolsó kommentek

  • drnéni: A kakaó és a csokoládé az endorfin - "boldogsághormon" - termelését is növeli a szervezetben. Ezér... (2007.10.14. 09:01) flavon a csokiban
  • Utolsó 20

szabadgyök

2007.10.12. 12:46 | dani50 | Szólj hozzá!

Mik is pontosan a szabad gyökök és az antioxidánsok?

Ez azt jelenti, hogy az antioxidánsok még azelőtt semlegesítik a szabad gyököket, mielőtt azok kárt okozhatnának sejtjeinknek. Az antioxidánsokat olyan testőrökként képzelhetjük el, amelyek védik testünket a szabad gyökök támadásától.

A szabad-gyökök okozta károsodások nemcsak a szívbetegség kifejlődéséért, hanem majdnem az összes visszafordíthatatlan betegség kialakulásáért felelősek. Az olyan antioxidánsok rendszeres szedése, mint az E-vitamin, karotin, flavinok, flavonok segítenek a kiegyensúlyozott étkezésben.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://megesszukkiegeszitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr34194274

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása